Over ons


Over ons

Zonnedaal is al meer dan 10 jaar actief op deze locatie. Vanuit deze ruime villa aan de rand van het bos wordt onze filosofie uitgedragen: kijk naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Dit in combinatie met veel licht, veel ruimte en natuur om onze villa heen maakt het tot een "prima plek om te vertoeven"; De natuur begint gelijk bij de achterdeur, en door de goede ligging op het zuiden en de ruime opzet is werken met kunstlicht gelukkig niet zoveel nodig op een mooie dag. De villa doet zijn naam eer aan!

Daarnaast is het voordeel van een dorp als Veldbloesem dat alles op een steenworp afstand zit. Dus naast de natuur naast de deur, is ook het winkelcentrum op een steenworp afstand. En de kerk, en er zijn tevens goede plaatsen om een kopje koffie of thee te gaan drinken.

 

 Geschiedenis

In 2006 besloot Toos van Dijk -een actieve inwoonster van Veldbloesem- om haar baan in de zorg op te geven, en Villa Zonnedaal om te bouwen tot de huidige zorginstelling. Dat is zeker niet zonder slag of stoot gegaan, maar het resultaat mag er wezen. In 2008 opende Zonnedaal haar deuren, en Toos heeft nog geen moment spijt gehad van haar keuze. "Deze villa is voor dit doel gemaakt", zegt ze in een interview in de krant. Dat het eerst voor gewone bewoning gebruikt is, doet daar niets aan af. "Uiteindelijk krijgt zo'n pand de bestemming die het verdient."

 

"Deze villa is voor dit doel gemaakt"

Zonnedaal is niets zonder...

Toos benadrukt verder dat niet alleen het pand een grote stempel drukt. Het is de unieke mix van cliënten, medewerkers, de omgeving en het pand die allemaal een rol spelen in dit geheel. Toch komen de medewerkers op een bijzonder plekje. De meesten werken er al vanaf het begin. En natuurlijk heeft iedereen inbreng in het eindproduct. Het zijn niet alleen de waarden en normen an sich, maar ook de prettige toon waarop je ze gebruikt. Je leert iedere dag weer van elkaar.

 

Het Zonnedaal team bestaat uit:

Hoeveel vakantiedagen heeft een directrice eigenlijk? En wanneer gaat ze die nou eens opnemen? Toos is alle dagen van de week te vinden op Zonnedaal.

Toos van Dijk

Directrice

Hoezo kiezen tussen een administratieve baan en met mensen omgaan? Natasja bewijst dat ze het allebei tegelijk kankan.

Natasja Heijtvoort

Hoofd administratie

Roept al meer dan vijf jaar dat hij binnenkort echt met pensioen gaat, maar hij vindt het werk te leuk om te stoppen...

Theo van Rees

Medische staf

Altijd opgewekt en vol creatieve ideeën

Janine Vlasveer

Hoofd verpleging

Administrateur een zittend beroep? Wie wil Niels dat dan even uitleggen? Niels is gek op wandelen met bewoners door de natuur.

Niels Ottenhof

Administrateur

Het aannemen van Stephan moet ongeveer rond dezelfde tijd geweest zijn als de tijd dat medewerkers en bewoners beter op de lijn moesten gaan letten. Want koken kan hij! En dan het liefst met hulp van de bewoners.

Stephan van Laarbeek

Keuken

Schat van een meid, weet iedereen wel tot een praatje te verleiden. Het is alleen geen toeval dat haar koffiemok zelfs op de foto nog in haar hand zit...

Irene Harteveld

Verpleging en verzorging

U wil graag verpleegd en verzorgd worden door een fotomodel? Dat kan! Sylvia is ook model in haar vrije tijd.

Sylvia Lefèvre

Verpleging en verzorging

Even behoefte aan rust? Laura straalt het uit! Een vast baken van rust, daar zou elk huis er één van moeten hebben!

Laura van Pothoven

Verpleging en verzorging

Afgelopen maart een vaste aanstelling gekregen op Zonnedaal. We konden niet anders, om een bewonersopstand te voorkomen.

Talita Hoitink

Verzorging en verpleging

We hebben wel eens de indruk dan onze jongste bediende door de bewoners verwend wordt. Helaas voor deze bewoners, kleinzoon-vervanger Jasper is hier maar tijdelijk. Of kunnen we'em strikken voor na zijn diploma?

Jasper Luyten

ROC stagiaire

  Akkerstraat 47
1234 XY  VELDBLOESEM
  0123 - 456 7890
  MAILADRES
  www.zonnedaal.nl
  KVK 1234567

 

Zo veel mogelijk zelfstandig vergroot het gevoel van mens zijn. Zonnedaal doet er alles aan om u te ondersteunen zodat u met een klein beetje hulp veel zelf kan blijven doen.

zonnedaalv.png